Burak Özcivit ügyesen titkolja, hol nyaral

A Szulejmán, a Végtelen szerelem és a Madárka sztárja lassan két hete élvezi az édes semmittevést. Ám senki nem tudja, hol tölti ezeket a napokat a 39 éves színész.

Sok török sztár titkolózik, s nem osztja meg a követőivel, hová repült el vakációzni. Ám aztán posztolnak néhány képet a tengerpartról vagy a város utcáiról, s mindig akadnak olyanok, akik be tudják azonosítani, hol készültek a felvételek.

Így járt például Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir is. Az Aranyifjú főszereplőiről hamar kiderült, hogy a spanyol Malagában pihennek.

Burak Özcivit azonban nagyon rutinos és/vagy ügyes. Ő három fotót is posztolt. Az elsőt akkor, amikor a repülőtérre tartott. A másodikon napszemüvegben élvezi a napsütést, az utolsón pedig a tenger is látszik a háttérben. Mégis, szinte lehetetlen kitalálni, hol lehet a sármos sorozatsztár. Ráadásul nyilván nem egyedül utazott el, hanem a családjával. Róluk azonban nem posztolt képet. Lehet azért, mert úgy könnyebben lebuknának.

Mint említettük, sokan titkolóznak, ám a török sztárok többsége azért nem így tesz. Ők elég nagy mennyiségű képanyaggal árasztják el a követőiket. Róluk tudni lehet, éppen hol nyaralnak, mit csinálnak, s kivel osztják meg a pihenéssel töltött napokat. Minderről egy +8 oldalas mellékletet találnak az aktuális Telenovella magazinban.

Scroll to Top