A Testvérek sztárjai meglepték a Down-szindrómás rajongóikat

Testvérek stábja, s színészgárdája az egyik legutóbbi forgatási napon Down-szindrómás fiatalokat fogadtak.

A nagysikerű Testvérek forgatást nemrég meglátogatta két Down-szindrómás rajongójuk. Amikor a sorozat sztárjai megtudták, hogy kik érkeznek hozzájuk elhatározták, hogy nem csak körbevezetik őket, s mesélnek nekik arról, miként zajlik náluk a munka, hanem egy plusz meglepetéssel is készültek. Mégpedig azzal. hogy egy kis szereplési lehetőséget is adtak Sude Naznak és Ugur Gencalnak.

A széria alkotói ezzel szerették volna felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy támogassák a nehézségekkel küzdő embertársaikat, függetlenül attól, hogy valaki betegség, egy vele született rendellenesség vagy akár anyagi gondok miatt került nehéz helyzetbe.

„Össze kell tartanunk, hiszen egyenlőek vagyunk. Nem számít, ha másnak születtünk, az igazi barátok nem a kromoszómákat számolják. Mindenkit elfogadunk és szeretünk.” – nyilatkozták a találkozó után a Testvérek színészei.

A látogatás során legtöbbet az Akifot alakító Celil Nalcakan és Elifet megformáló Dilara Sümbül foglalkoztak a vendégeikkel, de, mint látható, egy csoportkép is készült, ami nyilván örök emlék marad Sude és Naz számára.

Scroll to Top