… a szomszéd tehene Bélája szerint nem mindig árt egy kis féltékenykedés

Akár fel is lobbanthatja a tüzet a kapcsolatban egy kis huncut piszkálódás Pavletits Béla szerint, akivel nemcsak a féltékenységről beszélgettünk, hanem arról is, megkönnyítette-e a dolgát az, hogy a sorozatban is a saját keresztnevét használja.

… a szomszéd tehene szereplője elárulta, ugyan előfordult, hogy napi 14-16 órát dolgoztak, és nagyon feszített volt a munkatempó, fantasztikus emberi kapcsolatok alakultak ki a forgatások alatt. „Rengeteget nevettünk, sokszor olyankor is, amikor nem kellett volna, mert ezzel csak magunk alatt vágtuk a fát. Ám a jó hangulat segített abban, hogy együtt létrehozzuk ezt a szívünknek nagyon fontos sorozatot” – mesélte Béla, akit az RTL szériájában szintén ugyanígy hívnak. „Ezért vállaltam el a felkérést – nevetett fel a színész. – A viccet félretéve, a név már megvolt… Forgatás közben egyébként sokszor előfordul, hogy nem tudják hirtelen, hogy az embert a saját vagy a karakterének a nevén szólítsák meg, nálam ilyen gond nem volt. A Bélára ugyanis mindig hallgattam!”

Bélának kényelmes, hogy a sorozatban is a saját nevét használhatja

Nem csak rombolhat a féltékenység?

Az RTL sorozatában olykor a féltékenység is felüti a fejét. Megkérdeztük Bélát, mit gondol, van, hogy pozitívan tud hatni mindez egy párkapcsolatra? „Szerintem ez a kapcsolattól és a benne levő személyek habitusától függ. Van, hogy valakinek az a lételeme, hogy a másik féltékenykedjen rá, mert akkor érzi azt, hogy fontos a párjának, hogy szereti őt. Ám olyan is előfordul, hogy mindez nem építi, hanem rombolja a viszonyt” – magyarázta Béla megformálója, majd hozzátette, ő úgy véli, hogy egymás huncut piszkálása izgalmas perceket is okozhat, s akár azt a bizonyos szikrát is fel tudja lobbantani.

Scroll to Top