A Nagy Ő Natija lemondana az anyaságról Zoli kedvéért?

Gyönyörű és piszkosul fiatal. Még csak 20 éves, ám nem szabad a kora miatt alábecsülni Natit, hiszen ő a hölgykoszorú egyik legmagabiztosabb, és leghatározottabb tagja. Azt mondja, bár szeretne egyszer anyává válni, azt is elfogadná, ha Zoli nem akarna már több gyermeket vállalni. Szerinte két szerelmes mindent meg tud beszélni és mindenben dűlőre jut.

Nati A Nagy Ő szereplőinek legifjabbja. A gyönyörű lány még csak 20 esztendős, ám úgy érezte, Jákob Zoli az a férfi, aki igazán meg tudná dobogtatni a szívét, szóval nem sokat teketóriázott, elhatározta, hogy ő is harcba száll a gazdag vállalkozó kegyeiért. Nati tudta jól, hogy mire vállalkozik: Zoli jóval idősebb nála, volt már házas és gyermeke is született. Vagyis, elképzelhető, hogy nem szeretne újabb csemetét…A szőke szépség elgondolkodott azon, mi lenne, hogy ha összejönne A Nagy Ő-vel, ám Zoli kijelentené, nem akar már több lurkót. Nati azt mondja, tiszteletben tartaná és elfogadná a döntését. „Ha két ember szereti egymást, akkor dűlőre tudnak jutni. Biztos mi is megegyeznénk. Ez csak megbeszélés kérdése” – jelentette ki mosolyogva Nati, aki azért nem tagadja, örülne, ha egyszer anyukává válhatna. „Sőt, fiatal szülő akarok lenni, hogy szellemileg friss legyek, és úgy nevelhessem a gyermekemet, hogy tényleg 100%-ot adhassak neki mindenből. Fizikaliag és szellemileg egyaránt.”

Már az első este tudtak egy kicsit kettesben beszélgetni

„Kár lenne kihagyni az esküvőt”

Nati arról is mesélt, hogy igenis fontosnak tartja, hogy ha megtalálja élete párját, kimondják majd egymásnak a boldogító igent. Szerinte a házasság nem csak egy egyszerű papír. Sokkal több annál. „Szinte minden nő arról álmodozik, hogy egyszer egy gyönyörű, fehér ruhában hozzámegy élete szerelméhez, s így kötik össze az életüket. Azt gondolom, ezt kár lenne kihagyni.”

Scroll to Top