A Hegyi doktor Hans Gruberét megváltoztatta az apaság

Heiko elárulta nekünk, hogy csodálatos gyermekkora volt, a szüleitől rengeteg szeretetet és támogatást kapott

Az apaság sok mindenben változtat az emberen. A hegyi doktor – Újra rendel sztárja, Heiko Ruprecht elmesélte nekünk, hogy ő miben más, amióta szülő lett…

Nemrégiben volt szerencsénk Heiko Ruprechttel személyesen is találkozni és beszélgetni. Ugyan A hegyi doktor sztárja ritkán mesél a magánéletéről, betekintést engedett nekünk egy kicsit abba is, hogy milyen apuka ő valójában. Hans Gruber megformálója elárulta nekünk, hogy ugyan a gyermekei születése előtt eléggé vakmerő férfi volt, legyen szó munkáról vagy sportról, hosszú évek óta sokkal visszafogottabbak a mindennapjai.

„Amióta családos ember lettem, és itt vannak velünk a gyerekek, kevésbé szeretek kockáztatni. Szerintem bárki, akinek csemetéi vannak, megérti ezt. Átalakult az életem, inkább a biztosra megyek mindenben, legyen szó például a hegymászásról, amit imádok, és ahol azért húzósabb helyzetek is adódhatnak” – mondta el Heiko, és elmesélte azt is, hogy a gyerekei mindennél fontosabbak a számára, s örömmel játszik velük, bár most már abban a korban vannak, amikor szívesebben mennek el vele moziba vagy éppen kirándulni a játszóterezés helyett. „Lassan véget ér ez az időszak is. Néhány nappal ezelőtt elvittem a kilencéves gyermekemet a játszótérre, és épp azon gondolkodtam, hogy lehet, ez volt az utolsó alkalom, és soha többet nem jövünk már ide. Bevallom, egy kicsit elszomorodtam, pedig volt olyan, nem is egyszer, amikor azt hittem, soha nem áll már az életem másból, csak abból, hogy itt ülök a játszótéren” – nevetett fel Heiko.

Scroll to Top